SILIKON PER SHPUTEN 1/4 (PER DEFORMIMET E TABANIT)

0 Orders
#Variteks 018
In stock
3,385L

Description

Suport silikoni që siguron mbeshtetje eficente të shputës së këmbës, mbështet harkun e këmbës dhe është ideale në rastet e patologjive të tendinave të thembrës, lodhjes së kërcinjve, shputës së sheshtë.

Brand

Variteks

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SILIKON PER SHPUTEN 1/4 (PER DEFORMIMET E TABANIT)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by