Skin, nails and hair formula

0 Orders
#Solgar 005
In stock
2,410L 2,048L

Description

Skin, nails and hair formula

Integrator për flokët, thonjtë dhe lëkurën

Paketim x 60 tableta

Formulim specifik për flokët, thonjtë dhe lëkurën.

Rrit sintezën e kolagjenit, një proteinë e rëndësishme për lëkurën, sasia e së cilës pakësohet me kalimin e viteve.

Përmban vitaminën C (një antioksiduese e fuqishme) dhe bakër, dy elementë të rëndësishëm për thonj, flokë dhe një lëkurë të shëndetshme.

Pa OMGJ.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

Pa konservues.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues.

I përshtatur me dietën Halal dhe Kosher.

Pa aromatizues artificialë.

I përshtatshëm për veganë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 2 tableta në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Serving Size: 2 Tablets AMOUNT PER SERVING % DV Vitamin C (as L-ascorbic acid) 120 mg 200% Zinc (as zinc citrate) 15 mg 100% Copper (as copper glycinate amino acid chelate) 2 mg 100% MSM (as methylsulfonylmethane) as OptiMSM® 1000 mg (1 g) ** Silicon (as silicon dioxide and L. calcareum [red algae powder]) 50 mg ** L-Proline 50 mg ** L-Lysine (as L-lysine HCI) 50 mg ** Other Ingredients: Microcrystalline Cellulose, Vegetable Stearic Acid, Vegetable Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Vegetable Glycerin.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Veprimi

Specifik për

Flokët

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin, nails and hair formula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by