Skin Protector

0 Orders
#
In stock
2,970L

Description

Skin Protector

50ml

Coverderm Camouflage Skin Protector është një krem shumë i lehtë, me teksturë të imët i aplikuar nën kozmetikë Coverderm Classic ose Coverderm Perfect Face Face. Mund të përhapet lehtësisht, të përfundojë natyral dhe çuditërisht të qëndrojë.

Brand

Coverderm

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by