Skintech- Atrofillin

0 Orders
#Skintech 001
In stock
5,700L

Brand

Skin Tech

Skin Tech Advanced Skin Technologies: “Peeling” Medical & Kozmetik. Produktet Skin Tech janë në dispozicion të tregut profesional estetik që nga viti 1996 duke ofruar produkte jashtëzakonisht të efektshme për përtëritje të lëkurës, dhe vendosjen e markës Skin Tech në pararojë të tregut global estetik mjekësor. Portofoli i Skin Tech përfshin produkte “peeling” mjekësore dhe profesionale, si edhe kremra të avancuar të kujdesit ditor dermatologjik që pacientët i aplikojnë pas trajtimit të lëkurës për të rimarrë dhe mbështetur rezultatet e trajtimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skintech- Atrofillin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by