Snow White® Multi Cat Unscented

0 Orders
#Snow White 001
In stock
1,000L

Description

Snow White® Multi Cat Unscented

Rërë për mace – 6 Lt

Pa aromë.

Rëra per mace Snow White® është rërë e bardhë superpremium amerikane, nuk ngjit dhe behet si topth, e formuluar me sistemin bllokues të aromave.

Mjaft ekonomike në raport me cilësinë që ofron.

  • Bërë me argjilë superiore që zvogëlon shkërmoqjen e grumbullit të mbeturinave, duke rezultuar në grumbuj të ngushtë dhe të lehtë për tu hequr.
  • Kohëzgjatja: 1.5 – 2 muaj

Instruksionet për përdorim:

  • Mbushni kutinë e mbeturinave me 7 cm Snow White®. Një kuti mesatare e mbeturinave kërkon vëllim 5L.
  • Largoni grumbujt e mbeturinave që bëhen, pjesa tjetër e mbeturinave mbetet e freskët.
  • Thjesht shtoni më shumë Snow White®për të zëvendësuar mbeturinat që hoqët.
  • Hidhni mbeturinat me mbeturinat shtëpiake. Mos e hidhni rërën e maceve në tualet.

Këshilla sigurie:

Ashtu si për të gjitha mbeturinat e maceve, rekomandohet që gratë shtatzëna dhe njerëzit që trajtohen me barna imunosupresive të shmangin kontaktin me rërën e ndotur për shkak të rrezikut të toksoplazmozës.

 

 

 

Brand

Snow White®

Additional information

Formulimi

Sasia

6 Lt

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Snow White® Multi Cat Unscented”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by