Soin Apaisant Contour Des Yeux

0 Orders
#
In stock
2,100L

Description

Soin Apaisant Contour Des Yeux

10ml

Kujdesi qetësues i konturit të syve Avène përbëhet nga një formulë dermatologjike novatore dhe efektive për të zbërthyer shpejt qepallat dhe për të rikthyer një pamje të pushuar në disa aplikime.
Agjentët hidratues në këtë trajtim përmirësojnë strukturën e lëkurës delikate rreth syve dhe mbrojnë epidermën.
Përbërësit aktivë degjenerues zvogëlojnë ënjtjen e shëmtuar rreth zonës së syve dhe sjellin butësi në sy.
Uji i Burimit Termal Avène zbut skuqjen e lëkurës së hollë rreth syve, zvogëlon acarimin dhe heq ngushtësinë në qepallat dhe nën sy.
Pa ngjyrosës ose ruajtës, trajtimi qetësues i konturit të syve nga Avène mund të përdoret nga e gjithë familja.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by