Soin Defatigant Regard

0 Orders
#
In stock
2,600L

Description

Soin Defatigant Regard

15ml

Soin Défatigant parasysh nga Avène është një krem i krijuar për të luftuar rrathët e errët, fryrjet dhe rrudhat rreth syve.
Ky krem kombinon ekstraktin e frutave të kuq, qelizat që forcojnë lëkurën të kombinuara me një formë të qëndrueshme të vitaminës dhe antioksidantit.
Me energji, lëkura mbrohet më mirë çdo ditë.
Një strukturë e hollë, e freskët e pasuruar me ujë termal Avène për një ndjenjë komoditeti dhe kënaqësie të menjëhershme.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by