Soothing Cleansing Gel

0 Orders
#
In stock
1,800L

Description

Soothing Cleansing Gel

300ml

A ka fëmija juaj lëkurë shumë të ndjeshme? Zbuloni xhelin e veçantë Pastrues: qetëson ndjesitë e shpimit të foshnjës dhe skuqjen e lëkurës, të cilat janë veçanërisht për shkak të efektit irritues të ujit të fortë.

Përbërësi kryesor i formulës është schisandra, një kokrra të kuqe që duket si aktuale, e cila merret nga zinxhirët përgjegjës të furnizimit. E përdorur gjatë në mjekësinë kineze për vetitë e saj të shumta, schisandra zbut lëkurën e brishtë dhe lehtëson shenjat e reaktivitetit të lëkurës.

Xheli  i pastrimit është testuar nën kontrollin dermatologjik dhe pediatrik për tolerancë të lartë të lëkurës dhe syrit. Pa aroma, pa lot.

Brand

Mustela®

70 vjet pas krijimit, ambicia e Mustela mbetet e njëjtë: të qëndrojë pranë prindërve dhe ta bëjë jetën e tyre më të lehtë falë markave tona natyrore të kujdesit të lëkurës. Me fjalë të tjera: për të çliruar prindërit nga skuqjet e pelenave, nga efekti i ujit të fortë në kohën e banjës, nga ato njolla të kuqe dhe kruajtje që nuk e lënë Foshnjën të flejë, nga ato gërvishtje dhe gërvishtje, ose nga zbulimi se çfarë duhet të jetë mbrojtja nga kremi kundër diellit përdoret sapo perëndon dielli veror etj.

Additional information

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by