Soothing Cleansing Wipes

0 Orders
#
In stock
1,200L

Description

Soothing Cleansing Wipes

70pc

Pecetat pastruese të lëkurës së ndjeshme të lëkurës Mustela janë peceta pastruese pa alkool dhe pa aromë për fytyrën, trupin dhe zonën e pelenave të foshnjës.

Brand

Mustela®

70 vjet pas krijimit, ambicia e Mustela mbetet e njëjtë: të qëndrojë pranë prindërve dhe ta bëjë jetën e tyre më të lehtë falë markave tona natyrore të kujdesit të lëkurës. Me fjalë të tjera: për të çliruar prindërit nga skuqjet e pelenave, nga efekti i ujit të fortë në kohën e banjës, nga ato njolla të kuqe dhe kruajtje që nuk e lënë Foshnjën të flejë, nga ato gërvishtje dhe gërvishtje, ose nga zbulimi se çfarë duhet të jetë mbrojtja nga kremi kundër diellit përdoret sapo perëndon dielli veror etj.

Additional information

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by