Soothing Moisturizing Cream

0 Orders
#
In stock
1,200L

Description

Soothing Moisturizing Cream

40ml

Këtu keni një lajm të mirë për foshnjat me lëkurë shumë të ndjeshme: ky krem qetësues i fytyrës pa aromë siguron një efekt hidratues të menjëhershëm dhe afatgjatë në lëkurën delikate të foshnjës.
Cilësia e saj e lehtë e lëkurës së dytë mbron lëkurën e foshnjës kundër stresit të përditshëm mjedisor dhe aplikimi i saj është një trajtim i vërtetë i këndshëm.

Kjo kokrra të kuqe të veçanta është zgjedhur tradicionalisht me dorë dhe me burim nga zinxhirët e furnizimit të përgjegjshëm dhe të qëndrueshëm.

Brand

Mustela®

70 vjet pas krijimit, ambicia e Mustela mbetet e njëjtë: të qëndrojë pranë prindërve dhe ta bëjë jetën e tyre më të lehtë falë markave tona natyrore të kujdesit të lëkurës. Me fjalë të tjera: për të çliruar prindërit nga skuqjet e pelenave, nga efekti i ujit të fortë në kohën e banjës, nga ato njolla të kuqe dhe kruajtje që nuk e lënë Foshnjën të flejë, nga ato gërvishtje dhe gërvishtje, ose nga zbulimi se çfarë duhet të jetë mbrojtja nga kremi kundër diellit përdoret sapo perëndon dielli veror etj.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by