Soothing Moisturizing Lotion

0 Orders
#
In stock
1,900L

Description

Soothing Moisturizing Lotion

200ml

Locioni qetësues hidratues është pa aromë dhe i formuluar posaçërisht për fëmijët me lëkurë shumë të ndjeshme – edhe të porsalindurit*.

Cilësia e saj e lehtë jep hidratim të menjëhershëm dhe afatgjatë dhe qetëson njollat e kuqe dhe ndjesi shpimi gjilpërash.
Formula e saj me tolerancë të lartë, e çmendur me ekstrakte të schisandra dhe avokado, përmban 97% përbërës me origjinë natyrore.

Brand

Mustela®

70 vjet pas krijimit, ambicia e Mustela mbetet e njëjtë: të qëndrojë pranë prindërve dhe ta bëjë jetën e tyre më të lehtë falë markave tona natyrore të kujdesit të lëkurës. Me fjalë të tjera: për të çliruar prindërit nga skuqjet e pelenave, nga efekti i ujit të fortë në kohën e banjës, nga ato njolla të kuqe dhe kruajtje që nuk e lënë Foshnjën të flejë, nga ato gërvishtje dhe gërvishtje, ose nga zbulimi se çfarë duhet të jetë mbrojtja nga kremi kundër diellit përdoret sapo perëndon dielli veror etj.

Additional information

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by