Spazzola Curaprox Ultra Soft Cs5460

0 Orders
#Curaprox 017
In stock
630L

Description

Spazzola Curaprox Ultra Soft Cs5460

Gengivat e dashurojnë këtë furçë dhëmbësh: falë 5,460 fijeve CUREN®.

Një furçë CS 5460 ultra soft ofron butësi të pakrahasueshme dhe efikasitet.

5,460 fije CUREN® me diametër 0.1 mm.

Pastrojne edhe hapesirat me te veshtira duke ruajtur gengivat.

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spazzola Curaprox Ultra Soft Cs5460”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by