Spazzola Curaprox Smart Cs7600

0 Orders
#Curaprox 023
In stock
630L

Description

Spazzola Curaprox Smart Cs7600

Për fëmijë mbi 5 vjeç dhe për të rritur.

Duket si versioni yne i suksesshëm për të rritur(CS 5460) por shumë më e vogël, dhe me shumë më tepër fije.

7,600 fije CUREN®, diametër 0.08mm.

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

,

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spazzola Curaprox Smart Cs7600”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by