Spazzola Curaprox Super Ortho Cs5460

0 Orders
#Curaprox 021
In stock
700L

Description

Spazzola Curaprox Super Ortho Cs5460

Kjo furçë dhëmbësh ka një hapësirë të posaçme për telat e dhëmbëve.

Në të kaluarën ka qënë një sfidë e vërtetë të pastroje njëkohësisht dhëmbët dhe telat si duhet por tashmë 5460 ortho me fijet CUREN® pastron telat, dhëmbët dhe gengivat në mënyrë delikate dhe me kujdes duke dhënë rezutlate të pakrahasueshme.

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spazzola Curaprox Super Ortho Cs5460”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by