Spazzola Curaprox Ultra Soft Cs5460 Duo Pack

0 Orders
#Curaprox 039
In stock
1,200L

Description

Spazzola Curaprox Ultra Soft Cs5460 Duo Pack

Gengivat e dashurojnë këtë furçë dhëmbësh: falë 5,460 fijeve CUREN®.

Një furçë CS 5460 ultra soft ofron butësi të pakrahasueshme dhe efikasitet.

5,460 fije CUREN® me diametër 0.1 mm.

Pastrojne edhe hapesirat me te veshtira duke ruajtur gengivat.

 

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spazzola Curaprox Ultra Soft Cs5460 Duo Pack”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by