Special Pack White Silk

0 Orders
#Korff 092
In stock
7,000L

Description

Korff Special Pack White Silk

 

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Special Pack White Silk”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by