SPECTRUM ENERGY Q10

0 Orders
#Walmark 004
In stock
1,310L

Description

Energy Spektrum Q10 ndihmon në ruajtjen e vlerave optimale të vitaminave dhe mineraleve në trupin e njeriut, të cilat shpesh janë të pamjaftueshme, si rrjedhoje e stilit të jetesës. Për më tepër, përmban koenzimë Q10, e cila ndihmon në përmirësimin e aktivitetit fizik dhe siguron energji për një aktivitet të rregullt të muskulit të zemrës. Falë teknologjisë unike të prodhimit është mundësuar një çlirim gradual i substancave aktive në trupin e njeriut.

 

Efektet:

– Përmban të gjitha vitaminat dhe mineralet e nevojshme për të ruajtur imunitetin e trupit të njeriut.

– Rekomandohet në raste të lodhjes së vazhdueshme dobësisë dhe problemeve me përqendrimin.

– Coenzyma Q10 mbron zemrën dhe rrit aktivitetin fizik

– Furnizon dhe ndihmon për të parandaluar shkaqet e mungesës së vitaminave dhe mineraleve bazë si pasojë e dietave të papërshtatshme

 

 

• Vitamina A – ndihmon në ruajtjen e funksionit tek të parit.

• Vitamina B2 – ndihmon në strukturimin e duhur të qelizave të kuqe të gjakut.

• Vitamina C – është një antioksidant që ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

• Bakri – është i nevojshëm për pigmentimin e lëkurës dhe të flokëve.

• Kalciumi – është i rëndësishëm për kocka të forta dhe dhëmbë të fortë

• Hekuri – është i nevojshëm për formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës.

• Zinku – ndihmon në normalizimin e funksionit njohës.

Të gjitha vitaminat janë në dozën e rekomanduar ditore.

 

Mënyra e përdorimit : 1 tabletë në ditë e shoqëruar me një gotë ujë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPECTRUM ENERGY Q10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by