Splat Extreme White Toothpaste

0 Orders
#Splat 007
In stock
1,100L

Description

Përshkrimi

Pasta e cila përmban karbamid peroxide në formën e mikrogranulave, sistemin zbardhues “SP ëhite” dhe enzimat natyrale të papajas. Pastron pllakën dentare dhe zbardh smaltin deri në dy tone për 4-8 javë.
Përmban jone fluori me veprim kundër kariesit.
Pa SLES, triclosan, chlorhexidine, zbardhues agresivë.

Përdorimi

Rekomandohet konsulta me stomatologun përpara përdorimit të pastës.
Për të shmangur hiperndjeshmërinë e dhëmbëve rekomandohet përdorimi i pastës Splat Enamel Streengthing çdo 4-6 javë.
Për të përfituar një zbardhim sa më të mirë rekomandohet që 20 min pas larjes së dhëmbëve të shmanget ngrënia apo pirja.
Rekomadohet përdorimi i pastës tek të rriturit mbi 16 vjeç.

Përbërësit

PVP, Zinc Citrate, Urea Peroxide, Lecithin, Sodium Fluoride, Papain, Paprika Extract.

Brand

Splat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Splat Extreme White Toothpaste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by