Spray Enfant SPF50+

0 Orders
#
In stock
3,600L

Description

Spray Enfant SPF50+

200ml

Spraj për lëkurë të ndjeshme ndaj diellit Avène për fëmijë SPF50+ 200ml është një krem dielli për fëmijët, rezistent ndaj ujit, i cili siguron një ulje të filtrave kimikë dhe rrit tolerancën e tij ndaj të gjitha llojeve të lëkurës. Për këtë arsye është një produkt i shkëlqyer për fëmijët tanë, pasi i mbron ata nga dëmet e diellit, si dhe rivitalizon zhvillimin qelizor të lëkurës së tyre.

Ashtu si produktet e tjera në gamën e kremrave mbrojtës të Avène, ky llak i rehatshëm për fëmijët përfshin një dozë të ujit termal në përbërjen e tij, ideale për të garantuar një rezultat përfundimtar të lehtë dhe qetësues.

-Pa parfume.

-Nuk ka efekt të bardhë.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by