Spray Oil Dry Touch SPF 50+

0 Orders
#
In stock
3,915L

Description

Spray Oil Dry Touch SPF 50+

200ml

Llak mbrojtës i dobishëm, i lehtë, i freskët, me një përfundim të padukshëm dhe një prekje të thatë. Kompleksi i tij i filtrimit siguron një mbrojtje të gjerë UVB/UVA të lëkurës dhe kontraston plakjen e fotografisë. E pasuruar me Kompleksin e Sigurt të ADN -së, i jep rehati dhe elasticitet lëkurës së ekspozuar ndaj diellit.

Perdorimi:

Aplikoni në të gjithë trupin tuaj të paktën 30 minuta para ekspozimit në diell. Përsëriteni aplikimin shpesh. Kushtojini vëmendje kohës së dorëzimit për të shmangur zbrazjen e shisheve paraprakisht.

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by