Stick Levres SPF 50+

0 Orders
#
In stock
1,400L

Description

Stick Levres SPF 50+

3g

Mbrojtje e lartë e buzëve të ndjeshme. Efektive në të gjithë spektrin e rrezatimit diellor (të gjatë dhe të shkurtër UVB-UVA).
Plotëson të gjitha kërkesat: Efikasitet, cilësi, kënaqësi dhe besueshmëri.
Përfitimet nga kombinimi ekskluziv i përbërësve aktiv “SunSitive protection®”, një arritje e Kërkimit të Grupit Pierre Fabre
Një kompleks i përbërësve aktivë fotoprotektivë me veprim plotësues dhe sinergjik që garanton numrin minimal të filtrave kimikë në përbërje.
Ofron një cilësi të padukshme dhe jo të yndyrshme që e bën aplikimin e tij veçanërisht të këndshëm

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by