STREPSILS PLUS

0 Orders
#
In stock
627L

Description

STREPSILS PLUS

24 tableta

Formula e dyfishtë e Strepsils Plus  përmban një anestezik lokal për të mpirë fytin ndërsa dy agjentët antibakterial ndihmojnë në vrasjen e baktereve të cilat mund të shkaktojnë dhimbje të fytit dhe infeksione në gojë.

Streptils Plus Lozenges janë formuluar për të dhënë lehtësim efektiv nga dhimbjet e fytit të mesëm në më shumë probleme. Formula e tyre e veprimit të dyfishtë përmban një anestezik lokal për të mpirë fytin ndërsa dy agjentët antibakterialë ndihmojnë në vrasjen e baktereve të cilat mund të shkaktojnë dhimbje të fytit dhe infeksione në gojë. Efektiviteti i një agjenti antibakterial në zvogëlimin e ashpërsisë ose kohëzgjatjes së infeksioneve në fyt nuk është vërtetuar klinikisht.

Brand

Strepsils

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STREPSILS PLUS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by