Suavinex 2 Biberone + Luge Green

0 Orders
#Suavinex 0132
In stock
1,900L

Description

Suavinex 2 Biberone + Luge Green

Koka e biberoneve eshte e pershtatshme per cdo moshe fale 3 pozicioneve te rrjedhes se saje.

Keto pozicione e bejne rrjedhen te ngadalte te mesme dhe te shpejte.

Brand

Suavinex®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suavinex 2 Biberone + Luge Green”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by