Suavinex On the Go White Set

0 Orders
#Suavinex 0153
In stock
1,940L

Description

Suavinex On the Go White Set

Seti permban 1 Luge, 1 kuti mbajtese luge dhe nje mbajtese per gushoren e cila sherben per te kthyer cdo shami ne nje gushore.

Brand

Suavinex®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suavinex On the Go White Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by