Suavinex Soft Clip Pink

0 Orders
#Suavinex 028
In stock
800L

Description

Suavinex Soft Clip Pink

Lejon qe te kapni biberonin tek rrobat, duke mos e lejuar qe te bjere ne toke dhe te ndotet.

 

Brand

Suavinex®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suavinex Soft Clip Pink”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by