Suavinex Termus Roze per Pure

0 Orders
#Suavinex 019
In stock
5,500L

Description

Suavinex Termus Roze per Pure

Termus i Suavinex për fëmijë ka një kapacitet prej 350ml, i përshtatshëm për ruajtjen dhe transportin e pureve të fëmijëve. E mban temperaturën e ushqimit stabël deri në 6 orë. Avantazhi i këtij termusi është gryka e gjerë, që e ben më të lehtë për tu mbushur dhe mbajtur.

Ka një veshje të brendshme çeliku të pandryshkshëm që nuk absorbon aromat dhe shijet dhe nuk tërheq bakteret.

I mban ushqimet të ngrohta ose të ftohta deri në 6 orë

Produkt i cilësisë së lartë, i përshtatshëm për fëmijë

I lehtë për tu hapur

Pa BPA, i testuar klinikisht

Gryke e gjerë  e lehtë për tu pastruar dhe mbajtur.

Brand

Suavinex®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suavinex Termus Roze per Pure”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by