Suavinex Toddler Feeding Set Roze

0 Orders
#Suavinex 013
In stock
4,800L

Description

Suavinex Toddler Feeding Set Roze

Suavinex është dizenjuar për të bërë ushqyerjen e bebes suaj më të lehtë. Ai është një ndihmë e madhe për të mësuar fëmijën të ushqehet vetë.

Përbëhet nga një pjatë e madhe dhe një tas i madh, një gotë me doreza që e bën më të lehtë për ta mbajtur, një lugë ergonomike ideale për ushqimin e bebes dhe puretë dhe një shtresë poshtë pjatës që nuk e lejon të lëvizi.

E përshtatshme për bebet mbi 6 muaj.

E sigurtë për mikrovalë

E sigurtë për lavapjatë

Material që nuk thyhet

Pa BPA

 

Brand

Suavinex®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suavinex Toddler Feeding Set Roze”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by