Suavinex Toddler Plate + Bowl Blu

0 Orders
#Suavinex 010
In stock
2,370L

Description

Suavinex Toddler Plate + Bowl Blu

Mësimi i të ngrënit vetë është tashmë me i lehtë dhe më argetues fale koleksionit The Booo!.

Një pjatë e sheshtë dhe një tas me kapacitet të madh me material që nuk thyhen janë ideale për ushqyerje.

Material i pathyeshëm

Nga 6 muaj e sipër

I përshtatshëm për mikrovalë

I sigurtë për larje në lavapjatë

0% Bisphenol A

Brand

Suavinex®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suavinex Toddler Plate + Bowl Blu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by