Sudocrem Krem Per Irritimin e Lekures 125gr

0 Orders
#sudokrem 001
In stock
750L

Description

SUDOCREM ANTISEPTIK      

Sudocrem është provuar klinikisht, ndihmon në zbutjen e lëkurës delikate të fëmijës, sheron skuqjet dhe acarimet nga pelenat.

Mund gjithashtu të përdoret si një krem ​​antiseptik qetësues, dhe ndihmone në trajtimin djegieve të vogla dhe djegieve nga dielli.

Sasia 125gr 

Brand

Sudocrem

Sudocrem Antiseptik Healing Cream Sudocrem është një krem antiseptik i provuar dhe popullor që qetëson, shëron dhe mbron zonën e prekur të lëkurës nga një numër patologjish: irritimet nga pampers, ekzema, dekubituset...

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

,

I përshtatshëm për

,

Veprimi

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sudocrem Krem Per Irritimin e Lekures 125gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by