Sugarbearhair Vitamins

0 Orders
#Sugarbear 001
In stock
4,500L

Description

Sugarbearhair Hair Vitamins,  është një kompleks vitaminash vegjetariane, te formuluara për çdo tip floku dhe për të dy gjinitë. Formula e  Sugarbearhair Hair Vitamins është një kombinim i  Biotinës, Acidit Folik dhe Vitaminës C,  e cila ofron një ushqim esencial për rritjen e shëndetshme të flokut! Kjo formulë siguron njëkohësisht forcimin dhe shkëlqimin e flokut dhe të thonjve.

Pa gluten, pa sojë, pa sheqer artificial.

Përdorimi: Të rriturit duhet të marrin 2 arusha në ditë.

Përbërja:

Përmbajtja: Kuti x 60 arusha.

Brand

Sugarbearhair

Additional information

I përshtatshëm për

Grup-mosha

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sugarbearhair Vitamins”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by