Sugarbearhair Woman’s multivitamin

0 Orders
#Sugarbear 002
In stock
4,500L

Description

Sugarbearhair Woman’s multivitamin, janë një kompleks vitaminash vegane për femrat, formuluar me Omega-3, vitamina B12, C, D2, E dhe më shumë! 16 mikroushqyes dhe aminoacide me bazë vegane. Të përgatitura me folat, një formë e vitaminës B9!

Pa gluten, pa sojë, pa sheqer artificial.

Përdorimi: Të rriturit duhet të marrin 2 arusha në ditë.

Përbërësit:

Supplement Facts

Përmbajtja: Kuti x 60 arusha.

Brand

Sugarbearhair

Additional information

I përshtatshëm për

Grup-mosha

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sugarbearhair Woman’s multivitamin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by