Sun Care Cream SPF30+

0 Orders
#
In stock
2,200L

Description

Sun Care Cream SPF30+

50ml

Froika SunCare Tinted Cream SPF 50+ është pasuruar me ngjyrë për mbulimin e lëkurës të çdo papërsosmërie, duke zëvendësuar përdorimin e make-up-it. Ofron Mbrojtje më të Lartë për përdorim të përditshëm në kushte ekstreme të dritës së diellit (mal, sporte deti) gjatë gjithë vitit dhe në veçanti zonat e ndjeshme si hunda, veshët.
Rekomandohet shumë që të përdoret për mbrojtjen nga plagët dhe djegiet.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by