Sun Care Hydrating Fluid SPF50+

0 Orders
#
In stock
3,500L

Description

Sun Care Hydrating Fluid SPF50+

150ml

E përkryer për të gjitha llojet dhe tonet e lëkurës, duke lënë një ndjenjë të qëndrueshme ndaj ujit, jo të yndyrshme në lëkurën tuaj.
Mikrobioma dhe lagështia në lëkurë.
Lejon procesin natyror të nxirjes biologjike për lëkurën e nxirë në mënyrë të sigurt, ndërsa mbron nga plakja e parakohshme.
Pa paraben dhe tepër i rehatshëm për lëkurën e ndjeshme, alergjike ndaj lëkurës së diellit.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by