Super Hidratant Cream

0 Orders
#
In stock
2,160L

Description

Super Hidratant Cream

66ml

Baza e saj hidratante stabilizon ekuilibrin hidroacid të lëkurës, duke siguruar një përbërje afatgjatë. Kombinimi aktiv i fosfolipideve të ngjashme me ato të membranave qelizore dhe steroleve natyrore rrisin mbrojtjen e lëkurës kundër humbjes së lagështisë, duke i dhënë fleksibilitet, qëndrueshmëri dhe rininë.
LLOJET E LEKURES: Lëkura e thatë dhe e plakur

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by