Support Line Abdominal Corsets

0 Orders
#Support Line 001
In stock
2,100L

Description

Përshkrimi

Brez abdominal flexibël që lejon depërtimin e ajrit dhe nuk shkakton djersitje.
Përdoret:
-pas ndërhyrjeve kirurgjikale dhe pas lindjes.
-në dëmtime të peritoneum
-në rënie të abdomenit.

Për të zgjedhur masën e duhur për ju, referojuni përmasave të mëposhtme:

Brand

Support Line

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Support Line Abdominal Corsets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by