Support Line Ankle Stabilizer With Ligament Support M

0 Orders
#Support Line 003
In stock
2,100L

Description

Përshkrimi

E përbërë nga material neopreni.
E dizenjuar anatomikisht me pllaka plastike rreth pjesës laterale dhe mediale të kockës malleouls, për të ruajtur stabilitetin.
Përdoret:
-pas ndërhyrjeve kirurgjikale ose dëmtimeve;
-për parandalim të edemave;
– në gjëndje jo stabël të kyçit.

Për të zgjedhur masën e duhur për ju, referojuni përmasave të mëposhtme:

Brand

Support Line

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Support Line Ankle Stabilizer With Ligament Support M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by