Support Line Dequervain Splint

0 Orders
#Support Line 006
In stock
1,600L

Description

Përshkrimi

Suport për kyçin me kapje te gishti i madh i dorës, i përbërë nga material pambuku.
Përmban një mbështetës anatomik alumini për të kufizuar lëvizjen e dorës dhe të gishtit.
Përdoret në rastet e sindromit të tunelit karpal, inflamacion të tendinave (Dequervain tenosynovitis), degradim të kockave, dhimbje të kyçit të dorës ose gishtit të madh pas ndërhyrjeve kirurgjikale ose dëmtimeve.

Për të zgjedhur masën e duhur për ju, referojuni përmasave të mëposhtme:

Brand

Support Line

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Support Line Dequervain Splint”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by