Support Line lace-hand splint

0 Orders
#Support Line 013
In stock
1,750L

Description

Përshkrimi

Fashë e përbërë nga material elastik në pjesën e jashtme dhe pambuk në pjesën e brendshme, me një ngjitës rrotull kyçit, e cila përforcon stabilitetin e kyçit.
Suporti aluminit kufizon lëvizjen e kyçit.

Për të zgjedhur masën e duhur për ju, referojuni përmasave të mëposhtme:

Brand

Support Line

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Support Line lace-hand splint”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by