Support Line Lumbosacral corset 32cm with belt

0 Orders
#Support Line 015
In stock
3,550L

Description

Përshkrimi

E përbërë nga material elastik dhe që nuk
lejon djersitjen.
Rripi mbështetës i kryqëzuar zvogëlon
ngarkesën në disqe, duke u mbështetur
deri në bel dhe në pjesën e poshtme të
shpinës.
Përdoret në :
-Dhimbje kronike të shpinës;
-Dhimbje mesi;
-Spilylolysis, spondylolisthesis;
-Pas ndërhyrjeve kirurgjikale.

Brand

Support Line

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Support Line Lumbosacral corset 32cm with belt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by