Support Line The frog Splint

0 Orders
#Support Line 022
In stock
900L

Description

Përshkrimi

Suport për gishtin, i përbërë nga material alumini dhe sfungjeri në pjesën e brëndshme.
Përdoret për të mbajtur gishtin të palëvizshëm, në rastin e frakturave të gishtit, tendinave, dëmtime të nervave.

Për të zgjedhur masën e duhur për ju, referojuni përmasave të mëposhtme të perimetrit të gishtit:
Masat : S (4.5-5 cm)
M (5-6cm )
L (6-7cm)

Brand

Support Line

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Support Line The frog Splint”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by