Supreme RR Serum

0 Orders
#
In stock
7,425L

Description

Supreme RR Serum

30ml

Serumi i fytyrës me një strukturë të lëngshme, të freskët, i formuluar me ristrukturues, përbërës aktivë kundër moshës, që forcojnë lëkurën, hidratojnë, zvogëlojnë rrudhat dhe rrisin tonin e lëkurës. Indikohet veçanërisht për të përballuar ndryshimet e lëkurës që ndodhin gjatë menopauzës: humbja e tonit dhe elasticitetit, zvogëlimi i qarkullimit dhe shkëlqimit të qelizave, tendenca për dehidratim të lëkurës.
Formulimi i tij përmban Gjalpë Shea, Vitaminë F dhe Vitaminë B3, të cilat kontribuojnë në përforcimin e barrierës së lëkurës dhe në kufizimin e humbjes së ujit transepidermal, ndërsa Pentapeptidi 31 dhe ekstrakti i Algave të Kuqe kryejnë veprim kundër moshës.

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by