Symbio 5 Capsule

0 Orders
#Enteroflora 002
In stock
1,050L

Description

Enteroflora Symbio 5  Capsule 

20 Kapsula

Ka një veprim simbiotik falë pranisë së baktereve probiotike dhe fibrave prebiotike që i ushqejnë ato, jo vetëm favorizon kolonizimin e enzimave të dobishme por edhe përhapjen e tyre për një veprim më intensiv dhe më të qëndrueshëm. Prania e vitaminave B ndihmon për të rimarrë energjinë e humbur si rezultat i çrregullimeve të zorrëve dhe terapisë me antibiotikë.

Përdorimi:

Të rriturit një / dy kapsula, fëmijët një kapsulë në një administrim të vetëm ditor, një orë para vaktit kryesor.

Ingredientët:

Maltodextrin, Blend of lactic ferments (Bifidobacterium animalis subsp. Lactis DSMI 5954 – 0.4 bln / cps, Lactobacillus bulgaricus SD6833 – 0.58 bln / cps, Lactobacillus acidophilus SD5212 – 2.1 bln / cps, Streptococc520 thermophilus SD7 2 bln / cps), Fructo-oligo-saccharides, Vitamin PP (Nicotinamide), anti-caking agents: magnesium stearate and silicon dioxide; Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin BI (Thiamine hydrochloride). Capsule: hydroxypropylmethylcellulose, dyes: El 71.

Brand

Enteroflora

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Symbio 5 Capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by