Talasso Podos Crema Riparatrice Piedi E Gambe

0 Orders
#
In stock
2,548L

Description

Talasso Podos Crema Riparatrice Piedi E Gambe

100ml

Fërkimi dhe presioni i vazhdueshëm që i nënshtrohen këmbëve tona gjatë ditës bëjnë që lëkura të trashet dhe të rrisë thatësinë. Ky krem restaurues është i dobishëm për trajtimin e lëkurës së thatë, të ashpër dhe të trashë në këmbë dhe këmbë. Algat Guam në bashkëpunim me Vajin e Arganit dhe Ure, një hidratues natyral, favorizojnë procesin normal të riparimit të lëkurës, duke normalizuar hidratimin e duhur.

Lëkura duket më e butë, më elastike dhe e mbrojtur nga kallot, shenjat e presionit dhe çarjet.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by