Tanning Oil Low Protection

0 Orders
#
In stock
3,200L

Description

Tanning Oil Low Protection

150ml

Vaj nxirës dhe mbrojtës nga dielli SPF 10. Me lule uji dhe dielli. Mbrojtje e ulët nga dielli. Mbrojtje qelizore anti- moshë. Parandalon njollat.32

Brand

Nuxe

Për një regjim spektakolar të bukurisë, gama e lëkurës NUXE do të thotë që ju mund të zgjidhni kremin hidratues të fytyrës, kremin kundër plakjes dhe kremin për trupin hidratues më të përshtatshëm për moshën dhe llojin e lëkurës tuaj. NUXE, natyra është produktive.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by