Tantum Verde 0.15% Collutorio

0 Orders
#Tantum Verde 001
In stock
614L

Description

Tantum Verde 0.15% Collutorio

120 ml

E vë dhimbjen në gjumë ndërsa qetëson inflamacionin e gojës dhe fytit.

Tantum Verde – per një sherim te shpejte dhe clirim nga dhimbjet dhe inflamimet e gojës.

Tantum Verde 0.15%,  shpëlarës i gojës është një produkt për të lehtësuar zgavrën tuaj të irrituar të gojës, falë benzdaminës. Ajo mpin duke djegur ndërsa trajton njëkohësisht inflamacionin. Ju mund ta përdorni si gargarë duke e mbushur me 15 ml kupën matëse, të pastër ose të holluar me ujë, dhe e perdor per shpëlarje dhe gargarë deri në 2-3 herë në ditë.

Brand

Tantum Verde

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Sasia

120 ml

Open chat
Powered by