Tena slip plus large

0 Orders
#Tena 006
In stock
2,400L

Description

Përshkrimi

Pelena të testuara dermatologjikisht për një lëkurë të shëndetshme dhe përthithje maksimale, në sajë të teknologjisë përthithëse ConfioAir, e cila lejon ajrosjen e lëkurës.
Të pajisura me tregues lagështie, i cili tregon kohën kur pelena duhet ndërruar, nëpërmjet ndryshimit të ngjyrës nga e verdhë në blu.
E përbërë nga material elastik te pjesa e kofshëve dhe mesit, për t’ju përshatur formave anatomike të trupit.
Ngjitja anash ofron një komfort maksimal, duke mos lejuar lagështirën të depërtojë jashtë.

Masa M (medium) – Perimetri i belit 73 – 122 cm
Masa L ( large) – Perimetri i belit 92 – 144 cm

Brand

Tena

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tena slip plus large”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by