TEOSYAL® PURESENSE GLOBAL ACTION

0 Orders
#
In stock
27,552L

Description

TEOSYAL® PURESENSE GLOBAL ACTION

2*1ml

Për trajtimin e vijave/rrudhave të moderuara, depresioneve të lëkurës 14, palosjeve nasolabiale dhe glabella.
Shënim: Ekziston edhe pa lidokainë, TEOSYAL® VEPRIM GLOBAL

Brand

TEOSYAL

Gama e plotë e produkteve TEOSYAL® përbëhet nga mbushës unikë të lëkurës me dendësi të ndryshme xhel dhe veti unike duke e bërë secilën të veçantë për trajtimin e zonave të ndryshme të fytyrës dhe arritjen e rezultateve të ndryshme, nga parandalimi i vijave të imta dhe/ose rrudhave deri në rimodelimin e konturit të lëkurës. fytyre.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by