TEOSYAL® PURESENSE REDENSITY 2

0 Orders
#
In stock
28,056L

Description

TEOSYAL® PURESENSE REDENSITY 2

2*1ml

Projektuar për korrigjimin nën sy dhe trajtimin e lotit.

Brand

TEOSYAL

Gama e plotë e produkteve TEOSYAL® përbëhet nga mbushës unikë të lëkurës me dendësi të ndryshme xhel dhe veti unike duke e bërë secilën të veçantë për trajtimin e zonave të ndryshme të fytyrës dhe arritjen e rezultateve të ndryshme, nga parandalimi i vijave të imta dhe/ose rrudhave deri në rimodelimin e konturit të lëkurës. fytyre.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by