TEOSYAL® PURESENSE ULTIMATE

0 Orders
#
In stock
32,088L

Description

TEOSYAL® PURESENSE ULTIMATE

2*1ml

Projektuar për rikuperimin e vëllimit të zonës së gjerë 11 (Mollëza – Mjekër – Vija e Fytyrës – Tempujt)
SHENIM: Ekziston edhe pa lidokainë, TEOSYAL® ULTIMATE

 

Brand

TEOSYAL

Gama e plotë e produkteve TEOSYAL® përbëhet nga mbushës unikë të lëkurës me dendësi të ndryshme xhel dhe veti unike duke e bërë secilën të veçantë për trajtimin e zonave të ndryshme të fytyrës dhe arritjen e rezultateve të ndryshme, nga parandalimi i vijave të imta dhe/ose rrudhave deri në rimodelimin e konturit të lëkurës. fytyre.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by