TEOSYAL® PURESENSE ULTRA DEEP

0 Orders
#
In stock
34,104L

Description

TEOSYAL® PURESENSE ULTRA DEEP

2*1.2ml

Për të ndërtuar ose rivendosur vëllimin në zona si mollëzat dhe mjekrën .

SHENIM: Ekziston edhe pa lidokainë, TEOSYAL® ULTRA DEEP 7

Brand

TEOSYAL

Gama e plotë e produkteve TEOSYAL® përbëhet nga mbushës unikë të lëkurës me dendësi të ndryshme xhel dhe veti unike duke e bërë secilën të veçantë për trajtimin e zonave të ndryshme të fytyrës dhe arritjen e rezultateve të ndryshme, nga parandalimi i vijave të imta dhe/ose rrudhave deri në rimodelimin e konturit të lëkurës. fytyre.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by